14.3 C
Amposta

La campanya “Amposta, fas goig” arriba a les llars per sensibilitzar sobre civisme i sostenibilitat

Els tríptics informen dels serveis, la separació de residus i les bones pràctiques per mantenir una Amposta més neta i sostenible

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La campanya Amposta, fas goig continua amb la fase visual per arribar a tota la població. Després d’una primera fase de cartelleria i difusió a les xarxes socials, els tríptics informatius han arribat a totes les llars de la ciutat amb l’objectiu d’informar la ciutadania i corresponsabilitzar-la per mantenir Amposta més neta i ser més sostenibles.

Amposta, fas goig vol sensibilitzar la població sobre la importància de millorar la imatge de la ciutat cuidant els espais públics i actuant de forma cívica i sostenible. En aquest sentit, els tríptics enviats a totes les llars informen sobre aspectes com la separació de residus i el civisme, i dels serveis dels quals disposa la ciutadania per facilitar les bones pràctiques.

La recollida gratuïta de trastos vells i voluminosos, així com la deixalleria fixa i mòbil, són serveis a l’abast de la població per tal de facilitar el reciclatge de residus que no es poden dipositar als contenidors soterrats municipals. Aquesta última es tracta d’una inversió que des de l’Ajuntament es va posar en funcionament fa poc més d’un any, i que busca apropar el servei de deixalleria i facilitar el desplaçament de la població per a les deixalles petites. Amb un servei itinerant, el Punt Recicla Mòbil es pot trobar de 10h a 17h els dilluns, a la plaça de la Mancomunitat; els dimecres, al pàrquing del Carrer Madrid, davant de l’Institut Montsià, i els dijous, al carrer Amèrica, davant de l’escola Miquel Granell.

Amb tot, la campanya Amposta, fas goig és una forma més de treballar els ODS de l’Agenda 2030. En aquest cas, l’ODS 11, Ciutats i comunitats sostenibles; el 12, Consum i producció responsables; el 13, Acció climàtica; el 14, Vida submarina, i el 17, Aliança pels objectius.

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -