14.3 C
Amposta

“Amposta fas goig”, la campanya de sensibilització que vol fomentar el civisme i la sostenibilitat

Aquesta acció es construirà a partir de tres pilars fonamentals: l’ús dels recursos de recollida de brossa, la gestió correcta de residus i el civisme en l'ús dels espais públics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La campanya “Amposta fas goig” té com a objectiu principal sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de millorar la imatge de la ciutat d’Amposta mitjançant el civisme i la sostenibilitat.

Aquesta iniciativa es fonamenta en tres pilars fonamentals: l’ús dels recursos de recollida de brossa, la gestió correcta dels residus mitjançant el reciclatge i el civisme en l’ús dels espais públics. La campanya es desenvoluparà en tres fases. La primera fase consistirà en una part més visual amb la distribució de tríptics, cartells a les marquesines i difusió a les xarxes socials. La segona fase serà de pedagogia en diferents espais d’Amposta, i la tercera fase inclourà actuacions concretes en ubicacions específiques, principalment places, per ressaltar la presència de papereres prop dels bancs i la importància d’utilitzar-les.

La regidora d’Acció Climàtica i Medi Rural, Núria Marco, ha destacat que aquesta campanya neix de la voluntat de transmetre el missatge que tenir una ciutat bonica és responsabilitat de tots els ciutadans. A més, ha subratllat la importància de treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, ja que petits actes com llançar un paper al carrer poden tenir repercussions en la vida marina si acaben al riu.

L’alcalde, Adam Tomàs, ha afegit que des de l’ajuntament s’ofereixen diversos recursos per facilitar el civisme i el reciclatge, com la deixalleria mòbil, els contenidors soterrats o les papereres. En definitiva, la campanya “Amposta fas goig” busca implicar la ciutadania en el compromís compartit de mantenir la ciutat neta, ordenada i sostenible.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -