14.3 C
Amposta

La Biblioteca Municipal de Gandesa acollirà la xerrada-col·loqui “Com viure amb TDAH: La doble discriminació legal”

Abordaran temes com les mancances, les necessitats i les dificultats associades al TDAH en adults i nens, així com la doble discriminació legal que enfronta el col·lectiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’esdeveniment, que se celebrarà aquesta tarda de 19:00 a 21:00 hores, inclourà la presentació de l’exposició itinerant “L’Evidència Científica del TDAH” a càrrec de Carles Luz i Muñoz, alcalde de Gandesa, i Juan Pérez Caro i Anna López Campoy, comissari de l’exposició i presidenta de l’Associació TDAH Vallès.

La xerrada-col·loqui abordarà la realitat de viure amb el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), amb la participació de Miriam Galindo Gomez, presidenta de l’Associació AHIDA-TEE, i Maite de Miquel Balmes, presidenta de la Federació Catalana de TDAH.

Abordaran temes com les mancances, les necessitats i les dificultats associades al TDAH en adults i nens, així com la doble discriminació legal que enfronta el col·lectiu, especialment en l’accés a les beques NEAE i al certificat de discapacitat.

L’objectiu de l’esdeveniment és generar consciència, fomentar la inclusió i defensar els drets de les persones amb TDAH. L’exposició “L’Evidència Científica del TDAH” estarà disponible per a la visita del 15 al 26 d’abril, i per a més informació, es pot contactar amb ahida-tte@hotmail.com.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -