14.3 C
Amposta

Aquests són els municipis ebrencs que poden sol·licitar subvencions pels danys causats pel temporal del setembre del 2023

El subdelegat del Govern a Tarragona posa a disposició dels ajuntaments el servei d’aquesta institució per a la tramitació de les sol·licituds

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El delegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, ha enviat cartes als municipis de les Terres de l’Ebre per informar-los sobre la possibilitat de sol·licitar subvencions directes per a la recuperació dels danys causats a les infraestructures municipals i la xarxa viària a causa del temporal del tres de setembre de 2023. Aquests municipis inclouen Ulldecona, Tortosa, Santa Bàrbara, La Ràpita, Masdenverge, Mas de Barberans, La Sénia, Godall, Freginals, Amposta, L’Ametlla de Mar, Alcanar, Deltebre, L’Aldea, La Galera, a més de la Diputació de Tarragona, i els consells comarcals del Baix Ebre i Montsià. El subdelegat del Govern a Tarragona, Santiago Castellà, també ha ofert els recursos de la seva institució per ajudar amb la tramitació de les sol·licituds.

Com recordem, a través d’un Acord de 25 de setembre de 2023, es va declarar les comarques del Montsià i del Baix Ebre com a zones afectades greument per una emergència de protecció civil arran del temporal del 3 de setembre de 2023. Com a conseqüència, la Secretaria d’Estat de Política Territorial ha emès una resolució el 10 d’abril de 2024, que convoca subvencions per a la recuperació de danys en infraestructures municipals i xarxa viària.

Les sol·licituds, d’una per obra, han de ser presentades electrònicament a través de l’aplicació informàtica “AURA – Subvencions a EELL davant catàstrofes naturals” a la seu electrònica del Ministeri de Política Territorial abans de les 15:00 hores del dia 14 de maig de 2024.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu reparar o restituir infraestructures municipals i la xarxa viària provincial i insular, contribuint a satisfer les necessitats primordials de la comunitat. La tramitació dels expedients administratius serà a càrrec de la Subdelegació del Govern a Tarragona.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -