14.3 C
Amposta

AGBAR presenta les beques “Joves Talents” per facilitar l’accés a la universitat [ÀUDIO]

La iniciativa també ofereix un acompanyament pedagògic i psicosocial a l'alumne becat amb l’objectiu d'impulsar el seu desenvolupament motivacional i competencial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agbar, companyia que gestiona els serveis del cicle integral de l’aigua a diversos municipis de Catalunya, engega el programa Beques “Joves Talents”. Una iniciativa dirigida a joves amb un alt rendiment escolar i que viuen en un entorn econòmic que els pot dificultar i, fins i tot, impedir l’accés a la universitat.

Aquestes beques faciliten l’accés a la universitat amb el finançament de la totalitat de l’import anual de la matrícula que no hagi quedat cobert per la beca sol·licitada al Ministeri d’Educació i Formació Professional pels estudis de grau universitari, així com la totalitat de les taxes derivades, fins a l’obtenció del títol universitari. El programa de beques d’Agbar contempla fins a un màxim de 1.500 euros anuals per a cada curs, amb la finalitat de cobrir les despeses derivades dels estudis, com la necessitat de material o de formació complementària.

Així mateix, la iniciativa ofereix un acompanyament pedagògic i psicosocial a l’alumne becat amb l’objectiu d’impulsar el seu desenvolupament motivacional i competencial.

Requisits i procés per accedir a les beques “Joves Talents”

Per accedir, es requereix cursar per primer cop una formació universitària, així com residir en un dels municipis on Agbar, o una de les empreses filials o mixtes en què participa, gestiona el servei d’abastament d’aigua, i tenir una mitjana de qualificacions de Batxillerat o de cicle formatiu, igual o superior a una nota de 8,5.

Preferiblement, se centra en graus d’àmbits STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) ja que són àrees amb un gran potencial de desenvolupament i requereixen professionals altament qualificats.

Felipe Campos, director d’acció social d’Agbar i conseller delegat d’Aigües de Barcelona

Els estudiants interessats també han d’haver sol·licitat prèviament l’accés a les universitats públiques ubicades a Catalunya, haver realitzat el tràmit de sol·licitud de beca per estudis de grau del Ministeri d’Educació i Formació Professional i ser titulars d’un compte bancari.

Per formalitzar la sol·licitud d’accés només cal descarregar i enviar emplenat el formulari que es troba disponible en aquest enllaç. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 3 de juny.

Cartell beques “Joves Talents” d’Agbar.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -