14.3 C
Amposta

Els clubs esportius ebrencs presenten diferents campionats d’alt nivell al torneig Barcelona Open Banc Sabadell

Aquest esdeveniment reunirà les Seleccions Catalanes femenina i masculina, juntament amb equips locals i guanyadors de competicions anteriors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana, diverses iniciatives esportives a les Terres de l’Ebre han estat presentades al prestigiós torneig Barcelona Open Banc Sabadell. El Club de Birles La Sénia, en col·laboració amb la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha anunciat la celebració del 15è Gran Premi Catalunya-Supercopa, en commemoració del 35è aniversari del club. Aquest esdeveniment reunirà les Seleccions Catalanes femenina i masculina, juntament amb equips locals i guanyadors de competicions anteriors.

D’altra banda, l’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià ‘APASA’ ha presentat el projecte ‘Bufa Vent Gira Vela’, organitzat pel Club Esportiu l’Àngel APASA. Aquest projecte, guardonat al 2021 pels Premis Inclusius de Catalunya, busca promoure l’esport adaptat i inclusiu per a persones amb discapacitat, oferint una àmplia gamma d’activitats esportives i psicomotrius.

Finalment, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, amb el suport de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, ha anunciat la tercera edició de la jornada esportiva i solidària ‘Ens Movem per l’ELA’, que es durà a terme els propers dies 1 i 2 de juny. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar fons per a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa sense cura actualment. El programa inclou una travessa nedant pel riu Ebre i un partit de futbol solidari entre veterans de la UE Sant Jaume i del FC Barcelona.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física ha donat suport a aquestes iniciatives, reafirmant el seu compromís amb la promoció de l’esport inclusiu i solidari a Catalunya.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -