EbreNotícies

Junts per Catalunya exigeix l’aturada de l’Euromed a les Terres de l’Ebre

Ferran Bel: “Esperem que tots els partits que van assistir a la concentració per reclamar uns Trens Dignes a l’Aldea hi donin suport”

El darrer divendres el diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, va donar a conèixer les primeres accions que duran a terme al Congrés dels Diputats per defensar les Terres de l’Ebre. Bel va explicar que “Junts per Catalunya hem presentat moltes preguntes escrites al govern i ara presentem proposicions de llei i no de llei per al seu debat”. 

En aquesta línia va destacar una PNL molt senzilla per Exigir l’Aturada dels Euromed a les Terres de l’Ebre. “Es tracta d’una PNL molt senzilla per a que totes les formacions polítiques que vam donar suport a la concentració per exigir un servei ferroviari digne, el diumenge passat, puguem votar-hi a favor”. “Exigim que els Euromed s’aturin a l’estació de l’Aldea”, ha apuntat el candidat que ha recordat que “el govern de la Generalitat de Catalunya seguirem subvencionant els bitllets”. 

El diputat també va anunciar una altra PNL per a que hi hagi més Trens Avant amb parada a l’Ebre i que n’assumeixi el cost el govern Espanyol, tal i com ja fa a la resta de Catalunya. 

Redacció – C. M.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close