14.3 C
Amposta

Jordi Gaseni tornarà a encapçalar la llista d’Esquerra a l’Ametlla de Mar el 2023

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, es tornarà a presentar a l’alcaldia per ERC a les eleccions municipals del 2023. Gaseni ha estat elegit per unanimitat en una assemblea de militants. El seu objectiu és seguir amb el sanejament de les finances municipals que es va trobar l’any 2015 i impulsar diferents projectes de transformació, alguns dels quals s’han vist retardats a causa de la Covid-19.

Esquerra Republicana intentarà revalidar la majoria absoluta que va assolir a les eleccions de l’any 2019, amb l’objectiu de seguir “amb la transformació de l’Ametlla de Mar” i donar continuïtat a les polítiques i accions que, segons el partit, “han suposat un canvi significatiu en la gestió de l’Ajuntament”.

En la gestió econòmica dels dos mandats de Jordi Gaseni, cal afegir l’impuls de diferents actuacions i projectes com l’obertura de la residència de gent gran, la construcció de la biblioteca municipal, l’assoliment de l’acord de l’adquisició dels terrenys del Parc del Bon Repòs, l’ampliació del Centre d’Atenció Primària o les inversions per la millora de carrers de Tres Cales.

Gaseni s’ha mostrat amb optimisme i ganes de servir al poble, encarant nous reptes com el d’oferir un projecte d’oci nocturn al jovent, la gestió de l’impost del Fons de transició nuclear, la construcció de la rotonda d’accés al poble, la modificació de la depuradora actual, els projectes de les noves depuradores i emissaris submarins a les urbanitzacions del nord, a l’Almadrava, entre altres.

Jordi Gaseni ha encapçalat la candidatura republicana municipal des de l’any 2003, quan es va incorporar com a regidor a l’ajuntament. Alcalde des del 2015, va ser representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre entre 2009 i 2011 i també conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre, en diferents legislatures. Actualment, és el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -