14.3 C
Amposta

Joan Cedó de Construïm Tivissa serà l’alcalde gràcies a un acord de govern amb ERC i la FIC

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les eleccions municipals del 28 de maig van deixar una sorpresa a la Ribera d’Ebre, en concret, al poble de Tivissa on va guanyar Construïm Tivissa-Ara Pacte Local, partit vinculat al PDeCAT, amb tres regidors, els mateixos que la segona força, Ara Sumem-Acord Municipal (ERC), al capdavant amb l’actual alcaldessa Montse Perelló. Junts va aconseguir dos representants i un Independents de la Serra d’Almos-FIC.

Els representants de les candidatures Construïm Tivissa-Ara Pacte Local (PDeCAT), amb Joan Cedó Sans; Ara Sumem-Acord Municipal (ERC) amb Montserra Perelló Margalef; i l’Agrupació d’Independents de la Serra d’Almos-FIC, amb Lourdes Pena Pascual, han signat un pacte de governabilitat i estabilitat per a l’Ajuntament de Tivissa.

L’acord té com a principals objectius continuar treballant per la convivència i la pau social al municipi; fer de la transparència, el diàleg i la participació, pilars de l’acció de govern, establir la sostenibilitat com a  premissa bàsica de l’actuació municipal, contribuir a la millora del benestar de totes les persones i treballar per revertir la situació demogràfica Tivissa i els seus nuclis de població.

A més, els tres grups es comprometen a reforçar, impulsar i donar estabilitat a l’acció de govern; mantenir la unitat d’acció en aquells àmbits i temes que afectin els pobles del municipi i el seu terme; però a la vegada, disposar de llibertat d’actuació política en aquells altres que siguin d’àmbit supramunicipal.

Els tres regidors de Construïm Tivissa, que va ser la força més votada, els tres d’Ara Sumem-AM, i el regidor d’Agrupació d’Independents de la Serra d’Almos-FIC conformaran un govern municipal on l’alcaldia serà per a Construïm Tivissa mentre que la primera i segona tinença d’alcaldia recaurà en Ara Sumem.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -