14.3 C
Amposta

Irene Negre: “Hi ha mecanismes per donar celeritat a la distribució del Fons Nuclear”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La diputada ebrenca de Junts per Catalunya, Irene Negre, va reunir-se amb el delegat del Govern de la Generalitat, Albert Salvadó, per analitzar l’evolució de la tramitació del Fons de Transició Nuclear. La diputada celebra haver arrencat el compromís Salvadó per activar l’òrgan de governança del Fons de Transició Nuclear el més ràpid possible per tal de desencallar la reversió dels diners al territori. Segons Negre, és “una mesura imprescindible per donar celeritat al repartiment del Fons als municipis de l’àrea d’influència de les nuclears”.

“Des de Junts per Catalunya considerem que no es pot trigar més en la reversió d’aquests recursos al territori perquè la gent els pugui treballar”, ha assegurat Negre. “Esperem que amb la constitució de l’òrgan de governança de caràcter territorial i vetllat pel Departament d’Empresa, que n’ha de tenir la presidència, la posada en marxa dels fons sigui immediata”, ha recalcat.

Durant la reunió, la diputada ebrenca va evidenciar que Junts per Catalunya vetllarà per al bon ús dels recursos recaptats. Així mateix, va valorar positivament la reunió i la predisposició del delegat del govern per buscar vies de solució per a un correcte repartiment del fons.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -