14.3 C
Amposta

Investigats pel SEPRONA per fer-se una casa il·legal a Roquetes

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tarragona, ha pres declaració en qualitat d’investigats a tres persones per un suposat delicte Contra l’Ordenació del Territori, per la construcció d’un habitatge en un terreny catalogat com no urbanitzable en el terme municipal de Roquetes (Tarragona).

Amb motiu d’una recerca per possibles irregularitats relacionades amb construccions urbanístiques en espais protegits o en sòl no urbanitzable, agents del SEPRONA de la Guàrdia Civil de Tarragona van inspeccionar la zona coneguda com a Partida Colomar, del terme municipal de Roquetes, localitzant un edifici en construcció amb totes les característiques d’un habitatge.

Després de comprovar la referència cadastral de la finca es va esbrinar que aquesta construcció es trobava en una parcel·la catalogada com no urbanitzable i d’especial interès agrícola, figurant com a titulars dos propietaris a parts iguals i, aquests com a promotors no havien sol·licitat la preceptiva llicència d’obres a l’ajuntament de Roquetes per a executar l’obra.

Després de comunicar a l’ajuntament de Roquetes les actuacions practicades pel SEPRONA, aquest va procedir a la incoació d’expedient disciplinari urbanístic per l’execució d’obres per a la construcció d’un habitatge en terreny no urbanitzable, no sent susceptible de ser legalitzada. Per aquest motiu es va procedir a la instrucció de diligències penals i a la presa de declaració com investigats de tots dos promotors de l’obra i al constructor de la mateixa per un suposat delicte Contra l’Ordenació del Territori. Les diligències instruïdes han estat posades a la disposició de la Fiscalia de Medi Ambient de Tarragona.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -