Aquest nou llibre és molt més que una recopilació de receptes: és un viatge per cada racó de Catalunya a través del gust i la tradició. Gessamí Caramés, coneguda per la seva personalitat i estil informal a la cuina, ha versionat plats clàssics catalans amb un toc propi, sempre amb receptes fàcils d’elaborar.

El sommelier Javier Campo acompanya cada plat amb maridatges sorprenents, des de vins recuperats fins a begudes singulars que habitualment no s’inclouen en les combinacions clàssiques. L’objectiu és oferir una experiència completa: aprenentatge, recerca i entreteniment, tot en un sol llibre.
Segons els autors, aquesta obra permet conèixer millor Catalunya obrint tant el llibre com la ment, combinant la gastronomia amb la cultura i la història de cada territori. Amb 63 plats i 126 begudes seleccionades, ‘Catalunya a la copa i al plat’ es presenta com una eina imprescindible per a aficionats i professionals de la cuina que volen explorar noves combinacions i redescobrir la cuina del país.
Presentació de ‘Catalunya a la copa i al plat’ de Gessamí Carmés i Javier Campo
Hi haurà una presentació el proper 23 a les 18:30 h a La Setmana del Llibre en Català a l’Espai Converses.
Redacció
Enllaços relacionats:


