14.3 C
Amposta

Gessamí Caramés i Javier Campo presenten ‘Catalunya a la copa i al plat’: un llibre de cuina catalana versionada

Gessamí Caramés ha versionat plats de la cuina catalana amb el seu toc personal però fàcils d’elaborar, amb les propostes de maridatge de Javier Campo

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest nou llibre és molt més que una recopilació de receptes: és un viatge per cada racó de Catalunya a través del gust i la tradició. Gessamí Caramés, coneguda per la seva personalitat i estil informal a la cuina, ha versionat plats clàssics catalans amb un toc propi, sempre amb receptes fàcils d’elaborar.

Portada de ‘Catalunya a la copa i al plat’ de Gessamí Caramés i Javier Campo

El sommelier Javier Campo acompanya cada plat amb maridatges sorprenents, des de vins recuperats fins a begudes singulars que habitualment no s’inclouen en les combinacions clàssiques. L’objectiu és oferir una experiència completa: aprenentatge, recerca i entreteniment, tot en un sol llibre.

Segons els autors, aquesta obra permet conèixer millor Catalunya obrint tant el llibre com la ment, combinant la gastronomia amb la cultura i la història de cada territori. Amb 63 plats i 126 begudes seleccionades, ‘Catalunya a la copa i al plat’ es presenta com una eina imprescindible per a aficionats i professionals de la cuina que volen explorar noves combinacions i redescobrir la cuina del país.

Presentació de ‘Catalunya a la copa i al plat’ de Gessamí Carmés i Javier Campo

Hi haurà una presentació el proper 23 a les 18:30 h a La Setmana del Llibre en Català a l’Espai Converses.

Redacció

Enllaços relacionats:

Javier Campo ha escrit nou llibre, aquesta vegada, amb Gessamí Caramés. Descobrim amb ell “Catalunya a la copa i al plat”

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -