14.3 C
Amposta

Gairebé el 50% d’ERTOs de les Terres de l’Ebre corresponen al Baix Ebre amb Tortosa i Deltebre al capdavant

El Montsià acapara el 40% dels ERTOs i la resta, un 11%, corresponen a les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies informa que fins ara s’han presentat a les Terres de l’Ebre 2.312 expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) que afecten un total de 9.403 treballadors. Els ERTOs per força major representen el 94,59% dels presentats, i afecten el 87,78% dels treballadors. 

A continuació es poden consultar els expedients presentats a cada comarca i municipi de les Terres de l’Ebre i el nombre de treballadors afectats. La comarca més afectada és el Baix Ebre, seguida del Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

El nombre més alt de treballadors afectats al Baix Ebre correspon als municipis de Tortosa amb 2.002 i Deltebre amb 681. Els menys afectats són Alfara de Carles amb 4 i Paüls amb 8 treballadors afectats.

A la comarca del Montsià destaca el municipi d’Amposta amb 1.472 persones afectades per 339 ERTOs i el segueix La Ràpita amb 786 persones afectades per 257 ERTOs. Els pobles menys afectats per aquests tipus d’expedients són Freginals, La Galera i Mas de Barberans.

A la Ribera d’Ebre els dos municipis més afectats per ERTOs són Móra d’Ebre amb 66 expedients i 190 treballadors afectats i Móra la Nova amb 28 expedients i 95 persones afectades. Destaca també Benissanet amb 177 treballadors afectats per 7 ERTOs. Els dos pobles menys afectats són la Palma d’Ebre i la Torre de l’Espanyol amb un expedient cadascun.

La capital de la Terra Alta, Gandesa, és el municipi més afectat de la comarca amb 39 expedients i 189 persones afectades, i el segueix Batea amb 17 ERTOs i 62 treballadors afectats. Els pobles amb menys afectació són Prat de Comte i Caseres amb zero expedients.

Redacció – V. Ll.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -