14.3 C
Amposta

Flix aprova el pressupost més alt de la història i la CUP es queda sense representació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Flix ha aprovat un pressupost de més de 7,5 milions d’euros, el més alt de la història de l’ens, que ha estat aprovat pels vots favorables dels grups de l’equip de govern, Esquerra-Entesa per Flix i Unitat per Flix (PSC), en total 7 vots, ja que un dels regidors d’Entesa per Flix no ha pogut assistir al ple per qüestions personals. La resta, els dos regidors de Junts per Flix i la regidora de la Crida Flixanca (CUP) s’han abstingut, argumentant que no han participat en el treball i la redacció d’aquests pressupostos. Les novetats d’aquests comptes, respecte a l’any 2019, són els 2,5 milions d’euros que estan destinats a actuacions de la Llei de Barris i al Pla d’Ocupació dels treballs que es realitzaran a la zona afectada pel greu incendi del passat mes de juny. A més, la regidoria d’Hisenda, Lara Bertran, ha explicat que des del govern consideren important l’augment de la regidoria d’Igualtat, que passa de 2.000 euros a 4.500 euros, més del doble, i la creació de la partida de Participació que tindrà un pressupost de 1.000 euros.

La regidora Carme Rosich, de la Crida Flixanca (CUP), segons els punts de l’ordre del dia havia de presentar la seua renuncia, però finalment ha declarat la voluntat de continuar formant part de la corporació i passar a ser regidora no adscrita. Si hagués dimitit, el seu lloc l’hauria ocupat el número dos de la llista de la Crida a les eleccions del 26 de maig, Mateu Rodes.

Finalment, s’ha aprovat dues mocions a conseqüència de dues notícies publicades avui mateix, una que reclama la nul·litat de la sentència i la llibertat immediata d’Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques, i l’altra contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) al Molt Honorable President Quim Torra.

Presentació de la Crida Flixanca. Al centre, la cap de llista del 26M, Carme Rosich

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -