14.3 C
Amposta

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta obté un premi TOP 20 de Gestió Hospitalària Global

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha obtingut el Premi TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global, que atorga la consultora de serveis sanitaris IASIST a centres de tot l’Estat espanyol.

Durant la vintena Conferència Hospitals TOP 20, que ha tingut lloc aquest dimarts a Madrid, la directora de l’Hospital de Tortosa, Maria José Rallo, en nom de tots els professionals, ha recollit el premi de mans de Pilar Saura, directora general de Planificació en Salut del Departament de Salut.

En aquesta edició, dels 62 guardons que s’han lliurat, han rebut el premi TOP 20 de Gestió Hospitalària Global 27 centres. Aquesta distinció reconeix els hospitals amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. Un total de 24 han estat premiats pel seu servei en una de les vuit àrees clíniques analitzades: Cor, Respiratori, Sistema Nerviós, Digestiu, Musculoesquelètic, Ronyó i Vies Urinàries, Dona i Atenció al Pacient Crític.

Els premis TOP 20 els lliura la consultoria IASIST amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació. En l’edició de l’any 2019 la participació, que és voluntària, ha estat de 145 hospitals corresponents a 14 comunitats autònomes.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -