14.3 C
Amposta

Ferran Bel: “Amb la negociació dels pressupostos hem aconseguit recursos addicionals per a les Terres de l’Ebre”

Bel ha assolit 350.000 € per impulsar el Centre d’Innovació en Simulació Clínica de Realitat Virtual i Augmentada de les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ferran Bel ha donat suport als pressupostos generals de l’Estat, i ho fa després d’arribar a un acord amb el govern espanyol que beneficia les Terres de l’Ebre. Gràcies a les aportacions del diputat, els PGE seran millors per les Terres de l’Ebre i és que Ferran Bel ha explicat que “l’any passat ja vam aconseguir diferents esmenes i enguany hem volgut seguir treballant per apostar recursos addicionals del Pressupost a les Terres de l’Ebre”. L’exalcalde ha destacat que “els pressupostos inclouran 1,5 milions d’euros perquè l’Ajuntament de Tortosa pugui tirar endavant el pavelló que té previst desenvolupar a l’antic col·legi dels Josepets, al Centre Històric de la ciutat”.

Ferran Bel també ha arribat a un acord per poder rehabilitar l’accés i condicionament dels espais museístics del Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre a Gandesa, amb una partida de 200.000 €, en una clara aposta per la memòria històrica. El diputat també ha negociat 350.000 € per a la Fundació Doctor Ferran, una quantia que farà possible el Centre d’Innovació en Simulació Clínica de Realitat Virtual i augmentada de les Terres de l’Ebre, un projecte desenvolupat per la URV i que ha de donar servei als diferents estudis en l’àmbit de la medicina i infermeria, així com al conjunt de territori.

Segons Ferran Bel “aquest centre ha de facilitar la implantació de nous estudis sanitaris a les Terres de l’Ebre”. Els PGE també inclouen una partida de 500.000 € per complir el compromís del govern espanyol amb el Partit Demòcrata per tal d’actuar a l’N-340 al seu pas per l’Aldea. A més, Ferran Bel també ha aconseguit 50.000 € per a l’Observatori de l’Ebre. I consolidar una partida de 50.000 € pel Terres Travel Festival – Films & Creativity.

Bel, ha definit l’acord com a “necessari i profitós i que, un any més, millora la repercussió del pressupost a les Terres de l’Ebre”. El diputat ha reivindicat la voluntat d’arribar a acords en benefici del territori i ha recordat que “els grups parlamentaris hem negociat i hem fet la nostra feina, cal que el govern espanyol executi totes aquestes inversions pactades”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -