14.3 C
Amposta

L’empresa Rull Services de Deltebre canvia de model i preveu incrementar un 28% la facturació el 2023

La PIME aplicarà pintura alimentària i sanitària a sales blanques, laboratoris, obradors i cuines

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La companyia de pintura Rull Services de Deltebre ha canviat el seu model de negoci i preveu incrementar un 28% la seva facturació el 2023. La PIME, que fins ara estava especialitzada en l’aplicació de pintures en superfícies comercials i industrials, ha obert una nova línia de negoci per aplicar pintura alimentària i sanitària en sales blanques, laboratoris, obradors o cuines. Segons un comunicat del departament d’Empresa i Treball, per fer aquest canvi, la companyia ha comptat amb el suport de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, en el marc del programa ‘Horitzó Innovació’, mitjançant el qual dissenyat un pla de treball per reforçar les seves capacitats i alinear els recursos empresarials cap a una nova proposta de valor.

Segons la gerent de Rull Services, Montse Callau Rull, l’ampliació del negoci els està “ajudant a ser més competitius i a estar més especialitzats”, perquè ara assumeixen “tasques que abans feia la competència”.

Gràcies a aquest canvi en el model de negoci, l’empresa ebrenca podrà començar a aplicar un tipus de pintura alimentària més tecnificada per recobrir i protegir superfícies que estan en contacte directe o indirecte amb aliments o begudes, com per exemple sitges, dipòsits, magatzems o piscifactories. D’altra banda, també podrà utilitzar aquest tipus de pintura sanitària al sector farmacèutic i cosmètic, ja que disposa de components que redueixen el nombre de bacteris i patògens a l’espai on s’aplica. De fet, la gerent de la PIME ha destacat que “aquest tipus de pintura més tecnificada destinada al sector alimentari i sanitari pot disminuir la presència de patògens com la COVID-19”.

Rull Services ja té les certificacions i homologacions necessàries per aplicar aquest tipus de pintura i ja ha format part de la plantilla per treballar-hi. L’empresa, que es va fundar el 1991 i compta amb 28 treballadors, té presència comercial a Catalunya, València, Aragó i les Illes Balears. A més, té una altra línia de negoci, Rull Signal, destinada a la retolació i senyalització d’espais naturals i entorns històrics i monumentals.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -