14.3 C
Amposta

Constitueixen a Roquetes la Plataforma per a la construcció d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat dissabte unes 100 persones han participat d’una assemblea convocada per Marea Blanca Terres de l’Ebre. L’assemblea informativa, que es va desenvolupar a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, tenia com objectiu la constitució d’una Plataforma per la construcció d’un nou hospital públic a Terres de l’Ebre.

A l’assemblea van participar professionals lligats a l’àmbit sanitàri i activistes per la sanitat pública. Entre elles, Enric Feliu i Antonio López, membres de Marea Blanca Catalunya, van explicar la importància de la defensa de la sanitat pública i la lluita que va aconseguir la construcció d’un hospital públic a Mollet. Per la seva banda, el doctor Baiges, metge neuròleg jubilat de l’Hospital, va descriure l’evolució d’aquest des la seva inauguració fa 45 anys i va assenyalar diverses problemàtiques com la massificació, els problemes d’accessibilitat donada la seva ubicació, d’espai i de personal.

Des de Marea es va recordar que és al 2006 quan es fa la primera proposta d’un nou hospital «i la realitat és que estem al 2021 i no tenim hospital nou i proposen una ampliació a la mateixa ubicació».

Finalment l’acte va acabar amb la lectura d’un manifest on es reclamava la construcció d’un nou Hospital de titularitat 100% pública i gestió directa, «que respongue a les exigències d’un hospital de segon nivell amb una ubicació de fàcil accés i amb aparcaments suficients».

La plataforma convocarà en breu una nova assemblea per continuar organitzant noves accions i mobilitzacions al territori.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -