14.3 C
Amposta

Èxit rotund de Digital Talent a Roquetes: inspiració emprenedora i innovació digital

Amb el compromís d’impulsar projectes emprenedors al nostre territori mitjançant la digitalització, DIGITAL TALENT és un esdeveniment que pretén fomentar la transformació digital obrint portes a mercats més amplis, millorant l’eficiència operativa i potenciant la presència online

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sota la innovadora marca “DIGITAL TALENT”, la Cambra de Comerç de Tortosa ha celebrat un esdeveniment excepcional a la discoteca Karibú Club de Roquetes, oferint una experiència única als assistents. Amb un format diferent i disruptiu, l’acte no només ha presentat casos reals d’èxit, sinó que ha convidat els participants a involucrar-se activament en la creació d’empreses.

La cerimònia d’obertura va ser dirigida pel president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó. Faiges va destacar el compromís de la Cambra amb l’emprenedoria, anunciant els “Premis Empren Digital Talent 2024” que busquen reconèixer i acompanyar als joves emprenedors en les categories d’internacional, sostenibilitat, comerç i turisme.

Amb una xarxa de suport a l’emprenedoria destacada per Salvadó, qui va elogiar la prosperitat a les Terres de l’Ebre, l’acte va ser conduït per Cèlia Espanya, creadora de continguts digitals amb més de vint mil seguidors a Instagram. Els ponents, incloent Albert Gonzalez, Celia Espanya, Hernan En H, Vanessa Troncho i Pinapli, van compartir les seves experiències d’èxit d’una manera informal i inspiradora.

Aquesta edició de DIGITAL TALENT va estar acompanyada de música dels discjòqueis Taydeleon i Alex Montes, creant un ambient vibrant. El gerent de la Cambra de Comerç, Francesc Minguell, va expressar el seu agraïment a l’entusiasta públic i va revelar que els millors projectes rebran des de mentoratge fins a contractes en pràctiques a empreses europees.

La cloenda de l’acte va ser a càrrec d’Adam Tomàs, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, que va elogiar el compromís de la Cambra amb el talent local. Aquesta edició de DIGITAL TALENT va comptar amb el patrocini d’EmprènCat de la Generalitat de Catalunya i el suport del programa europeu Oficina Accelera Pime i KIT DIGITAL.

Amb un èxit contundent, DIGITAL TALENT continua establir-se com un esdeveniment destacat que impulsa la innovació i l’emprenedoria a la regió. Les expectatives estan altes amb els propers “Premis Empren Digital Talent 2024” que prometen reconèixer i catalitzar els futurs èxits empresarials.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -