Les Jornades Gastronòmiques de la Galera han arribat al seu final a l’Ametlla de Mar amb un balanç positiu, havent servit un total de 1800 menús entre tots els restaurants participants.
Encara que la xifra és lleugerament inferior a l’edició anterior, ha representat una millora significativa per als restaurants participants, tot i que enguany hi han participat vuit establiments, dos menys que l’any passat.Aquesta onze edició de les jornades ha aconseguit desestacionalitzar encara més la temporada turística i ha mantingut un fort volum de negoci a l’hostaleria després de les Festes Majors de la Candelera.S’ha reafirmat el valor destacat del producte de la galera, tant a nivell local com regional, amb la participació d’altres municipis com l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar en aquesta iniciativa gastronòmica.Amb les Jornades Gastronòmiques de la Galera finalitzades, l’atenció ara es trasllada cap a les properes Jornades Gastronòmiques de la Tonyina, que es duran a terme del 26 d’abril al 5 de maig.
Redacció- Ll. F