14.3 C
Amposta

Eric Vinaixa presenta ‘Les nits de juny’ [VÍDEO]

A través d'una melodia pop suau vol fer sentir-nos més vius que mai, per somriure en pau i abraçar aquells que vulguin ser els nostres companys de viatge

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cantant de Miravet Èric Vinaixa ens presenta el videoclip de “Les nits de juny“, el quart senzill del seu darrer àlbum Les mil cares de la nit (Picap, 2023).

Com la resta de cançons del disc la cançó conté la paraula “nit” en algun dels seus múltiples contextos. En aquest cas, es tracta d’una cançó que ens convida a despertar-nos de l’hivern fosc i fred, per sortir a buscar els colors i els perfums de les nits càlides.

A través d’una melodia pop suau vol fer sentir-nos més vius que mai, per somriure en pau i abraçar aquells que vulguin ser els nostres companys de viatge.

El videoclip està realitzat per Ricard Nolla i la cançó forma part del seu cinquè treball d’estudi, on l’artista reafirma el seu segell propi a l’hora d’escriure, produir i interpretar la seva música.

Videoclip oficial de ‘Les nits de juny’, d’Eric Vinaixa

Eric Vinaixa

Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor (Barcelona, 11 de Juliol de 1977), fill de Miravet. Comença a estudiar música als 6 anys i, un any més tard, a tocar instruments, progressivament, en funció del moment que viu (acordió, bombardí, fiscorn baix, trombó de pistons, trombó de bares) fins a arribar al seus instruments principals, guitarra, piano i veu. Comença a escriure ben aviat, influït per la música que el fa despertar i que li marca el camí. A partir dels 15 anys entra a formar part en diferents bandes, escrivint el seu propi material com a part del repertori, i col·laborant en diversos projectes, tant en directe com a l’estudi.

Des de 2002 lidera el grup de rock Rodamons, amb qui té 2 discos enregistrats, “Temps Millors” (PICAP, 2005) i “Mama” (PICAP, 2008). Amb Rodamons comença a guanyar ressò mediàtic després d’acumular diversos premis, com “Gamarock” o “En Potència” de Catalunya Cultura, fins a rebre el DISC CATALÀ DE L’ANY 2005, que atorga anualment Ràdio4, pel seu primer treball “Temps Millors”. Actua en les principals sales catalanes (com Bikini o Luz de Gas), al Palau de la Música de Barcelona, televisions i radios, en festivals de renom (com el Senglar Rock ) o a les Festes de la Mercè de Barcelona i, fins i tot, al Camp Nou (en els actes de celebració del títol de Lliga 2004-05), sempre amb una posada en escena carregada de força i energia, seguint els patrons de les bandes de rock dels setanta.

A partir del 2006, comença els seus projectes en solitari, tocant en diferents clubs, pubs, locals i petits teatres, normalment sol, acompanyat només de la seva inseparable guitarra Tanglewood, oferint un repertori que es deixa portar pel moment, a cavall dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música, en un espectacle anomenat “Llarga vida al Rock’n’Roll”. En solitari també ha voltat pel món oferint concerts a llocs insòlits com Japó (Tokyo), Cuba (Ciemfuegos, Santa Clara, La Habana), Tailandia (Chiang Mai) o la República Txeca (Praga).

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -