14.3 C
Amposta

ERC presenta la candidatura ebrenca per a les eleccions del 12 de maig [ÀUDIO]

Albert Salvadó, actual delegat del govern a les Terres de l'Ebre és el número 2 d'aquesta llista, que està encapçalada per la republicana vallenca Raquel Sans

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest matí, ERC ha presentat al parador de Tortosa, els candidats ebrencs que representaran la llista de Tarragona a les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya. Albert Salvadó, actual delegat del govern a les Terres de l’Ebre és el número 2 d’aquesta llista, que està encapçalada per la republicana vallenca Raquel Sans.

En aquesta llista, com a candidats ebrencs hi ha com a número 5 Maria Jesús Viña, diputada al Parlament de Catalunya i regidora de l’Ajuntament de Tortosa; com a número 7 està Norma Pujol, directora de l’IDECE i exdiputada del Congrés dels Diputats; com a número 13 Mar Martos regidora de l’Ajuntament de Gandesa; com a número 16 Ivan Garcia, alcalde de Roquetes i vicepresident Consell Comarcal Baix Ebre. En la llista de suplents hi ha com a número 1 Jesús Gómez, director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; com a número 7 Joan Alginet, regidor a Deltebre i gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre; com a número 8 Núria Morera alcaldessa de Benissanet; i com a número 10 Montse Subirats primera tinent d’alcaldia a Prat de Compte.

Salvadó ha assegurat que amb aquesta llista tan extensa d’ebrencs reafirmen el seu compromís amb les terres de l’Ebre, i continuaran treballant amb el projecte que tenen de país. 

“Necessitem que les terres de l’Ebre tingui la màxima força perquè s’ha demostrat que quan ERC és forta a les Terres de l’Ebre, les Terres de l’Ebre són fortes a Catalunya”.

Albert Salvadó, delegat del govern a les Terres de l’Ebre

Salvadó també ha fet valdre tot el que ha aconseguit Esquerra durant aquests tres anys de legislatura, “posant les Terres de l’Ebre més atractives” amb projectes com és el 2+1 de la carretera C-12, l’Estratègia Delta, el model del polígon industrial Catalunya Sud i la connexió amb l’estació de mercaderies, el Fons de Transició nuclear, l’Hospital Universitari de les Terres de l’Ebre, o el nou mapa de Formació Professional, entre molts d’altres. Destacant també el compromís del grup republicà en la defensa del riu Ebre i del Delta, posant èmfasi en la seva oposició al transvasament de l’Ebre.

Albert Salvadó, delegat del govern a les Terres de l’Ebre
Candidatura ebrenca de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions del 12 de maig al Parlament.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -