14.3 C
Amposta

ERC-Més Deltebre expressa preocupació per la paralització de les obres de la plaça de les Dones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El portaveu del grup municipal d’ERC-Més Deltebre Joan Alginet va expressar en el transcurs del ple ordinari del més d’octubre, la preocupació sobre “la paralització de les obres de la Plaça de les Dones”. Alginet va preguntar al govern d’Enlairem Deltebre quina era la previsió d’acabament (que segons el contracte haurien d’haver-se acabat a finals de juny de 2019). El portaveu d’ERC va preguntar també si s’ha detectat un sobrecost en l’execució de l’obra i si hi ha relació amb l’excedència voluntària sol·licitada per l’arquitecte tècnic municipal i la paràlisi de l’obra.

En el mateix ple i en resposta al portaveu republicà, l’alcalde de Deltebre Lluís Soler va expressar que estimaven un sobrecost aproximat de l’obra d’uns 60.000€. Cal recordar que el pressupost de l’obra és de 98.634,76€ (sense IVA). Aquesta dada va “preocupar encara més el grup municipal republicà”, ja que de ser real la quantitat esmentada per l’alcalde, estaríem parlant d’un 60% de sobrecost i per tant, un import que requereix una modificació del projecte inicial.

Ens preocupa l’estat de l’obra i ens preocupa que el govern d’Enlairem Deltebre no sigui capaç de trobar una solució” expressava el portaveu republicà Joan Alginet. “L’alcalde ha reclamat uns informes tècnics que parlen de xifres contradictòries, i volem saber si aquest sobrecost està fonamentat i si els responsables polítics n’estaven al cas”, sentenciava Alginet.

El grup municipal republicà ha manifestat que realitzarà un seguiment exhaustiu d’aquesta obra i demanarà les informacions tècniques i jurídiques que correspongui. No han descartat demanar responsabilitats.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -