14.3 C
Amposta

Hermínia Bo, elegida delegada del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’assemblea del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre ha elegit la deltebrenca Hermínia Bo com a delegada. Aquest òrgan de participació ciutadana, integrat per un total de vint-i-tres associacions i entitats, s’ha constituït en un acte que ha tingut lloc al saló de plens del Consell Comarcal del Baix Ebre i que ha estat presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra.

Hermínia Bo ha manifestat que treballarà per programar més activitats per la gent gran als casals i perquè hi hagi més interrelació entre les diferents entitats del Baix Ebre, així com per recuperar la trobada anual de la gent gran. “Estic molt activa i tinc ganes de treballar per la gent gran”, ha dit Bo.

A més de la candidatura de Bo també s’havia presentat Enrique Zaragoza al càrrec de delegat del Consell Consultiu de la Gent Gran. De fet, Zaragoza ha estat el delegat durant l’últim any, en substitució d’Àngel Tafalla. “Reconeixem la tasca realitzada per Tafalla, que lamentablement va deixar-nos a principi d’any, agraïm la seua implicació i col·laboració en els actes organitzats per a la gent gran”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que també ha agraït la tasca desenvolupada per Zaragoza i li ha proposat que col·labore amb la nova delegada.

Per la seua banda, la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra, ha avançat que el pròxim 23 de novembre tindrà lloc la Trobada de la Gent Gran del Baix Ebre i que la previsió és celebrar, com a mínim, una trobada anual.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -