14.3 C
Amposta

Joc de Drons, la primera exhibició de curses de drons a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Diumenge 27 d’octubre, el pavelló firal 1 d’Octubre serà l’escenari de Joc de Drons, la primera exhibició de curses de drons, on participaran una trentena de pilots catalans, que es troben entre els millors d’Europa. Des de les deu del matí, hi haurà, a l’interior del pavelló, diferents curses d’exhibició en què els pilots, entre ells quatre de les Terres de l’Ebre, mostraran la seva perícia als comandaments d’aquests aparells a l’hora de realitzar els circuits preparats per a l’ocasió. “És el primer cop que s’organitza una activitat d’aquestes característiques a les Terres de l’Ebre”, assenyala el director de l’exhibició, Josep Bello. A més a més, entre les 10 i les 13 i les 15 i les 19, (horari en què estarà obert el pavelló), hi haurà un Taller d’iniciació a partir de 8 anys amb diversos instructors de pilotatge de dron i se sortejaran alguns aparells.

Èric Esteban, de l’empresa Ebre Drone, impulsora de l’esdeveniment, assenyala que “la intenció de Joc de Drons és convertir les TE i Amposta en una seu d’una prova puntuable del Campionat de Catalunya de la Federació Aèria Catalana, de la mà de DDC (Drons de Carreres)”. Esteban també explica que “l’objectiu amb aquest esdeveniment és també “donar a conèixer la tecnologia dron i apropar-la al públic en general, i en especial als més menuts, per aprendre a millorar la seguretat i les infinites possibilitats que ofereixen aquests aparells, que seran una tecnologia clau per millorar les nostres vides en el futur”. En aquest sentit, Ebre Dron presentarà a la Fira de Mostres d’Amposta, al desembre, un prototip propi de dron dissenyat per al sector agrícola.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la feina d’Ebre Dron i l’interès en instal·lar aquest esdeveniment a Amposta. Tomàs també posa de relleu que aquest tipus d’esdeveniments doten de contingut el pavelló Firal 1 d’Octubre, durant tot l’any. També recorda que l’Ajuntament, juntament amb Ebre Drons, ha format policies locals en el pilotatge de drons per incorporar aquests aparells com a eines de vigilància.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -