14.3 C
Amposta

ERC i Junts governaran 40 dels 52 municipis de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dissabte passat es van constituir els ajuntaments dels 52 municipis de les Terres de l’Ebre i l’independentisme d’Esquerra Republicana i Junts per Catalunya aconsegueix l’alcaldia de 40 d’ells, en canvi la CUP no encapçalarà cap govern ebrenc.

Tres de les quatre capitals de les comarques ebrenques estaran a les mans de Junts per Catalunya, i son Tortosa, Gandesa i Móra d’Ebre, a diferència de la capital del Montsià, Amposta, que tindrà com alcalde al republicà Adam Tomàs, que va aconseguir una històrica majoria absoluta.

Mertixell Roigé, alcaldessa de Tortosa, començarà governant amb minoria i Joan Piñol, alcalde de Móra d’Ebre, governarà amb la seua ajustada majoria de 7 regidors. Per la seva banda, a Gandesa el consistori continuarà com aquesta darrera legislatura, amb la majoria absoluta encapçalada per Carles Luz.

A Deltebre l’alcalde serà Lluís Soler d’Enlairem Deltebre-Junts, que va aconseguir la majoria absoluta després de 36 anys. També va aconseguir majoria absoluta Josep Caparrós d’ERC a Sant Carles de la Ràpita.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -