14.3 C
Amposta

ERC elegeix els candidats ebrencs per a les eleccions del 12 de maig al Parlament

Els candidats comarcals d'Esquerra Republicana seran Albert Salvadó, Maria Jesús Viña, Norma Pujol i Mar Martos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Albert Salvadó, Maria Jesús Viña, Norma Pujol i Mar Martos seran els candidats comarcals d’Esquerra Republicana a les eleccions del Parlament, del pròxim 12 de maig.

Aquesta setmana les quatre federacions comarcals de les Terres de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya han celebrat els congressos per escollir els candidats que integraran les llistes electorals al Parlament de Catalunya. Cada Federació, en doble votació, va escollir la persona a primera candidata de la comarca, i després, en una altra votació diferenciada, la resta de candidats que les acompanyarien. D’acord amb la normativa interna del partit, el Baix Ebre en va escollir dos més, mentre que el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, un més.

Albert Salvadó i Fernàndez, actual president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya i delegat territorial del govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, serà el primer candidat pel Montsià. Salvadó anirà acompanyat del director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez i Fernández.

D’esquerra a dreta, Albert Salvadó i Jesús Gómez.

Maria Jesús Viña, regidora a Tortosa, diputada al Parlament durant la darrera legislatura i actual  secretària general de la Federació de l’Ebre  d’Esquerra Republicana, ho serà pel Baix Ebre. Viña anirà acompanyada de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i del regidor de Deltebre Joan Aginet.

D’esquerra a dreta, Joan Alginet, Maria Jesús Viña, Ivan Garcia

Norma Pujol i Farré, que és Secretària Nacional de Supramunicipals i Projectes Locals d’Esquerra Republicana, i directora, de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) , serà la primera candidata de la Ribera d’Ebre. Pujol anirà acompanyada de l’alcaldessa de Benissanet, Núria Morera.

D’esquerra a dreta, Norma Pujol i Núria Morera

Mar Martos, que és regidora del grup municipal Alternativa per Gandesa, ho serà per la Terra Alta. Martos anirà acompanyada de la tinent alcalde de l’Ajuntament de Prat de Comte, Montse Subirats.

D’esquerra a dreta, Mar Martos i Montse Subirats

La Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana presentarà una candidatura majoritàriament femenina i compromesa en la defensa de les Terres de l’Ebre que treballarà per un territori de valors i oportunitats. El 2 d’abril l’Executiva Nacional i el Consell Nacional  aprovaran l’ordre dels candidats a les llistes electorals, i, per tant, el lloc que ocuparan els republicans ebrencs a la candidatura de la demarcació de Tarragona.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -