14.3 C
Amposta

Endavant l’Aldea demana que el municipi tingui activitats d’esplai d’estiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 25 de maig la Regidoria d’Acció Educativa amb la regidora Irene Negre al capdavant, anunciava la suspensió de l’Esplai 4 Torres de l’Aldea, davant d’aquest fet el regidor del grup municipal d’Endavant l’Aldea – Esquerra Republicana, Toni Gilabert, ha afirmat que “aquesta és una decisió precipitada  i presa sense cap mena de diàleg ni consens amb les famílies afectades”.

Gilabert, com ja va fer el seu grup municipal mitjançant una instància el passat  26 de maig, ha demandat “que es reconsideri aquesta decisió, i s’organitzi i porti a terme l’activitat d’esplai d’estiu perquè és una necessitat social. Demanem al govern municipal que l’activitat es pugui tirar endavant, com estan fent altres municipis veïns”.

El regidor republicà ha afegit que “som conscients que aquest estiu no serà un estiu com tots els altres, però no podem permetre que els infants i joves i les famílies que més ho necessiten, es quedin sense un servei tan necessari com és l’Esplai 4 Torres de l’Aldea”.

Gilabert ha proposat “més transparència, voluntat de diàleg i una major participació de la ciutadania, fomentant així el diàleg entre els col·lectius afectats i el govern municipal”.

La també regidora republicana Elisabet Fabuel ha manifestat que  “aquest estiu l’educació en el lleure pren un paper molt important per als infants i joves, sent un recurs on, poder molts d’ells, tindran el primer contacte amb els seus amics i amigues de l’escola, podran gaudir d’activitats a la natura i sobretot rebran una reeducació adaptant-se al nou context social que esdevindrà els pròxims temps”.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -