14.3 C
Amposta

Els lemes de campanya de Junts posen èmfasi en el lideratge, el bon govern i fer respectar Catalunya

Mònica Sales i Josep Maria Cruset han presentat una campanya multimissatge que també defensa les necessitats de viure en català i de la independència

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Mònica Sales, i el cap de campanya, Josep Maria Cruset, han presentat la imatge i els lemes de campanya del 12-M.

“La falta de rumb del país, amb un govern que no s’ha fet respectar, i els problemes que acumula, ens han portat a fer una campanya multimissatge que posa èmfasi en tot allò que necessita Catalunya per passar del desànim a l’ambició“, ha detallat Cruset. Per això els lemes elegits són:

  • Catalunya necessita lideratge‘, que acompanya la imatge del president Carles Puigdemont.
  • Catalunya necessita fer-se respectar‘, amb la imatge de Mònica Sales.
  • Catalunya necessita viure en català
  • Catalunya necessita bon govern
  • Catalunya necessita la independència‘.

Aquests seran els lemes principals de la campanya que s’acompanyaran d’altres missatges que fan referència a altres necessitats de Catalunya com les de l’autoestima, el talent, la cultura, la igualtat, el benestar o la il·lusió.

Mònica Sales ha explicat que “sabem quines són les necessitats i els reptes del país i també tenim molt clar que els únics candidats que tenen opcions de ser presidents són el president Puigdemont i Salvador Illa“.

El 12 de maig la gent haurà de triar entre lideratge o seguidisme; entre ambició o resignació; entre nació o sucursal, entre un govern del president Puigdemont que treballarà per defensar els interessos de Catalunya o “un govern supeditat als interessos del PSOE i de Pedro Sánchez”. I ha afegit que “nosaltres estem preparats perquè Catalunya recuperi el respecte que mereix el país i que mereixen els catalans. Nosaltres estem preparats per aixecar Catalunya i per defensar i fer valdre també els interessos de les nostres comarques”.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -