14.3 C
Amposta

El Mas de Barberans es prepara per a les festes majors de Sant Marc 2024

El masover Javier Gellida serà enguany el pregoner de les festes, un paper que assumeix amb molt d'afecte i orgull

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Del 19 d’abril a l’1 de maig, el Mas de Barberans es vesteix de festa per a celebrar les Festes Majors de Sant Marc del 2024. Durant 13 dies han programat més de 40 actes que en paraules del pregoner, Javier Gellida, els masovers i masoveres aprofitaran “per desconnectar de les tasques quotidianes i fer un canvi de xip”.

Daniela Lleixa, alcaldessa del Mas de Barberans, assumeix aquestes festes com les primeres en aquest càrrec i ens explica que per a ella és un honor, però a la vegada una gran responsabilitat i un repte il·lusionant que “li fa recordar aquells anys d’infantesa on els carrers del nostre poble s’omplien de les olors (que a mi em semblaven perfums) de pastes que feien les nostres mares i iaies les setmanes prèvies a les festes”.

El masover Javier Gellida serà enguany el pregoner de les festes, un paper que assumeix amb molt d’afecte i orgull, assegurant que “tot i que ja fa quasi 22 anys que em vaig jubilar, he tingut la sort d’haver participat en la cura de la salut i en la formació de moltes generacions de masoveres i masovers. Sempre m’he sentit recolzat i apreciat per tots vatros”.

Anna Prades Lleixà i Pau Guimerà Royo seran la pubilla i el pubill major i representants d’aquestes festes que començaran el divendres 19 d’abril a les 17h de la tarde amb el repartiment de panoli. En aquest enllaç es poden consultar totes les activitats i actes que tindran lloc durant les festes majors 2024.

Amb diferents actes i activitats per a totes les edats, l’Ajuntament ha preparat vuit nits de ball al centre cívic amb diferents grups i orquestres musicals.

Cartell de les nit de ball de les festes majors del Mas de Barberans 2024.

A més, a partir del divendres 26 d’abril, l’ajuntament també ha preparat bous a la plaça i una nit de bou embolat, amb exhibicions de diferents ramaderies com la de Pedro Fumadó “Lo Xarnego” o La Paloma.

Cartell dels actes taurins de les festes majors del Mas de Barberans 2024.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -