14.3 C
Amposta

Els cinc llocs on fer una bona calçotada a les Terres de l’Ebre

Si busques un bon lloc per disfrutar dels calçots amb amics o família, et recomanem cinc opcions a les Terres de l’Ebre que, a més de calçots, ofereixen menús variats i experiències diferents com els tardeos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’arribada de l’hivern, arriben també un dels àpats més tradicionals i esperats: la calçotada. Si busques un bon lloc per disfrutar-ne amb amics o família, et recomanem cinc opcions a les Terres de l’Ebre que, a més de calçots, ofereixen menús variats i experiències diferents.

Equitor a Tortosa

La hípica-restaurant Equitor, a Tortosa, t’ofereix un complex a l’aire lliure on disfrutar de la natura, els cavalls i del menjar totalment casolà. Allí trobareu menús per a totes les butxaques i edats, a més d’una zona lúdica per a jugar.

  • Una primera opció de 25 €, per persona, amb calçots, pa torrat amb allioli, graellada de carn a la brasa, coc ràpid i beguda (vi blanc o negre amb gaseosa o aigua).
  • Un menú de 28 €, per persona, que inclou el mateix que l’anterior, més amanida xató i mongetes saltejades amb alls tendres.
  • Una tercera opció de 35 €, per persona, que afegeix taula d’embotits, croquetó de calçot i xai, carxofes rostides, patates fregides i crema catalana.
  • El menú infantil amb pa torrat amb allioli, macarrons amb tomàquet, nuggets amb patates fregides i gelat.

Per reservar taula a Equitor, es pot fer trucant al telèfon 658812902 o bé, a través d’aquest formulari de reserva.

Lo Parque de Tivenys

El restaurant Lo Parque de Tivenys, situat a primera línea del riu Ebre, et proposa un menú per 40 €, disponible de dimecres a diumenge, que inclou calçots, fesols, allioli, pa torrat amb tomàquet, carxofes, patates al caliu, xai de llet, salsitxes, baldanes, postres casolanes i begudes (cava brut nature, vi DO Terra Alta, aigua i cafè). També tenen opció vegetariana.

A més, des del restaurant ens han avançat que el dissabte 15 de març, estan organitzant una calçotada + tardeo on es combinarà música, calçots, festeta i acabarà amb un ressopó. Les reserves es fan per telèfon al 977 496 280.

Hotel Carlos III a Alcanar-platja

L’Hotel Carlos III, situat a Alcanar-platja i davant del mar, t’ofereix un menú de 38 €, per persona, que inclou 20 calçots per persona, carxofes, parrillada de carn, postre, begudes i cafè. Aquests estaran disponibles els cap de setmana de febrer i març i les reserves es poden fer al telèfon 977737042 o al correu electrònic hotel@carlostercero.com

La Masia Pla dels Catalans a l’Aldea

La Masia Pla dels Catalans t’ofereix per 40 € una proposta amb calçots, taula de pans artesans amb diferents salses i espècies, i durant el temps que s’està fent la calçotada a peu dret -de 14h fins a les 16h- hi ha barra lliure de refrescs i cerveses. Després, un cop a taula, hi ha pa torrat amb allioli, cargols amb salsa, fideuada, assortiment de verdures de l’hort a la barbacoa, botifarra de pagès XXL amb mongetes, rostida de carn i de postre crema catalana, menjar blanc o fruita natural. Tot això acompanyat dels vins de la Terra Alta, cafè, aigua i refrescs. El restaurant també ofereix un menú infnatil per 15€ per nen.

A més, els diumenges després de dinar hi ha tardeo de 17h a 21h i els nens poden disfrutar a la zona d’activitats amb un espai de joc. Com a novetat, enguany el dissabte 25 de gener hi ha concurs de calçots, amb vermut musical, tardeo, premis i moltes sorpreses. En aquest enllaç podeu trobar tota la informació i inscriure-us. També durant tot el mes de febrer i març, alguns cap de setmana fan calçotades amb tardeos, música i festa per celebrar amb la familia i amics.

Les reserves es poden fer enviant un whatsapp al 675405711 o al correu info@pladelscatalans.com

L’Alberg de la Ràpita

El restaurant l’Alberg a l’entrada de la Ràpita també t’ofereix calçotades, per 40 € per persona, que inclouen música durant la tarde. El menú de l’Alberg inclou una primera part amb calçots, vins, aigua i cervesa, i una segona part a taula amb entrants com el xopet de crema de carabassa amb chia i oli verd, truita de calçots, caldereta de xai, llesca de pagès amb escalivada i allioli i també una graellada de carn a la brasa, mongetes seques i patates al caliu, i de postre natilles de la casa. Amb el preu de menú hi ha inclòs vins, copa de cava, aigües, gaseosa, sifó, refrescos i café.

Allí mateix al restaurant també compten amb una zona de joc amb camp de futbol, de bàsquet, frontó, i una zona verda amb animals per als més petits. Les reserves s’han de fer al telèfon 630438398.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -