EbreNotícies

El temps a les Terres de l’Ebre: fortes ventades, més fred i alguns ruixats

Continuen baixant les temperatures, tot i que ho fa d’una manera lenta i progressiva. Aquesta matinada ha sigut la més freda d’aquesta tardor en les comarques de les Terres de l’Ebre i també en moltes de tot Catalunya. Les temperatures seran generalment més baixes que les d’ahir i l’ambient serà hivernal, sentirem aquesta davallada sobretot a les hores centrals del dia.

Circularan núvols d’oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà i s’esperen alguns ruixats, sobretot a la tarda. El vent tornarà a bufar fort de mestral, tant avui com també durant el cap de setmana. A les Terres de l’Ebre serà especialment intens aquesta tarda i vespre, i també durant la matinada de diumenge, moments en les quals hi haurà algunes ratxes de més de 100 km/h.

El fred serà el protagonista de manera clara durant tot el novembre, els mapes reflecteixen que durant la setmana vinent les temperatures continuaran sent fredes i no s’espera cap repunt ni cap entrada d’aire càlid que pugui canviar aquesta previsió. Tot apunta que l’hivern ha vingut a quedar-se durant uns quants dies.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close