14.3 C
Amposta

[VÍDEO] La fibromiàlgia en homes, la gran desconeguda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un equip de professionals de la salut pertanyent al Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Luther College, els hospitals Santa Maria de Lleida, Mayo Clinic i l’Atenció Primària de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre, presenten el seu projecte de recerca anomenat “Fibromiàlgia en homes, la gran desconeguda”. La fibromiàlgia és una malaltia crònica en què les persones experimenten dolor musculoesquelètic i símptomes psicològics. La majoria de persones diagnosticades de la Síndrome de Fibromiàlgia (SFM) son dones, de manera que hi ha escassos estudis de com afecta la malaltia als homes.

Han publicat un vídeo a YouTube que descriu el projecte:

Per aconseguir fons per al citat projecte es durà a terme una campanya de micromecenatge, a través de la plataforma PRECIPITA,  de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), especialitzada en promoure finançament col·lectiu  de la ciència. Aquesta plataforma pertany al Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

Els interessats en col·laborar poden realitzar donacions a la mateixa plataforma PRECIPITA directament: https://ciencia.precipita.es/fibromialgia. Tot i que també poden fer efectiva la donació al telèfon  60654608, o al mail: info@precipita.es i a través del programa de donacions de la Fundació URV http://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/donacions/.

Les donacions desgraven tant a les persones físiques (IRPF) com a les persones jurídiques (Impost de Societats). La informació necessària es pot consultar al mail, al telèfon de PRECIPITA fins al 3 de desembre i després al Facebook i Instagram @Infoebre.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -