14.3 C
Amposta

El projecte Emma està a punt d’arribar al seu objectiu i fa una crida per aconseguir-ho

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El projecte Emma necessita un últim impuls per arribar als 150.000 euros per investigar el càncer de mama i fa una crida per aconseguir-ho. Es poden fer donatius a través de la seua pàgina web projecteemma.org/colabora o a través de Bizum al 01735

Els donatius tenen beneficis fiscals. Per a persones físiques, en l’IRPF, els primers 150 € de donació donen dret a una deducció del 75%, és a dir 112,50 €. La resta de la donació (el que superi els 150 €) tindrà una deducció del 30%. Aquesta deducció serà del 35% si en els dos anys anteriors s’ha donat a la mateixa entitat una quantitat igual o superior a l’actual. La base màxima de les donacions és el 10% de la base liquidable del contribuent. És a dir, els donatius que superin el 10% de la renda del contribuent en cada exercici no són deduïbles.

Per a empreses, es podrà deduir de l’impost de societats el 35% de l’aportació feta. Si la contribució com a empresa ha estat constant els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), es podrà deduir de l’Impost de societats el 40% de l’aportació.

Per poder obtenir els beneficis fiscals és imprescindible que ens feu arribar les vostres dades fiscals a fferran.ebre.ics@gencat.cat, juntament amb el justificant de la transferència bancària, abans de la finalització del present any fiscal. La Fundació emetrà el corresponent certificat de donació i us l’enviarà.

Què és el projecte Emma?

És una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seua campanya de presentació el mes de gener del 2020, topant-se de ple amb la Covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i això, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l’Emma.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta del cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -