14.3 C
Amposta

El Parador de Tortosa donarà a Creu Roja l’import de la xocolata venuda aquest Nadal en benefici dels nens de Palma

La campanya "Xocolata solidària per La Palma" es prolongarà fins al 6 de gener a totes les cafeteries dels paradors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un any més, el Parador de Tortosa vol convertir el seu Nadal en un acte solidari i en aquesta ocasió donarà a Creu Roja l’import de totes les tasses de xocolata que venguin a la cafeteria des del 4 de desembre fins el 6 de gener. Aquest any l’ajuda anirà pels damnificats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja de La Palma. Per aquesta raó, el Parador de Tortosa destina la seua tradicional campanya solidària de Nadal a recaptar fons per a l’assistència dels col·lectius més vulnerables de la castigada illa canària on s’ubica un dels seus 98 establiments.

Sota el lema “Xocolata solidària per La Palma”, Paradores donarà a Creu Roja el 100% de la recaptació obtinguda per les vendes de tasses de xocolata a totes les seues cafeteries. L’aportació contribuirà al finançament d’un projecte educatiu adreçat als infants i joves afectats per les conseqüències d’aquest desastre natural.

Pedro Saura, president de l’hotelera pública, assegura que “a Paradores el compromís social està al cor de la nostra estratègia corporativa i aquest any més que mai el nostre cor és a La Palma. Amb aquesta acció solidària volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a l’educació dels nens i joves que s’han vist afectats per l’erupció del volcà”.

Des que es va desencadenar la catàstrofe, Creu Roja treballa a La Palma el projecte “Promoció de l’èxit escolar” destinat als nens i nenes que han vist alterat el procés educatiu a causa de l’erupció volcànica. Entre altres activitats, proveeix suport escolar, acompanyament emocional i de salut, entrega de berenars, mobilització, informació, així com els recursos per a la seua integració al procés educatiu (productes tecnològics, material escolar, lliuraments econòmics…).

L’ajuda es destinarà a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys que presenten dificultats en el seu procés escolar obligatori i pertanyen a famílies en situació de risc de pobresa i exclusió, així com a joves de 17 i 18 anys que no han promocionat i continuen a educació obligatòria.

L’objectiu és incidir en aquells factors de caire personal i de l’entorn que influeixen en el procés escolar, dels nens i nenes, facilitant el seu accés a serveis i recursos que els ajudin a millorar el seu rendiment escolar i proporcionant ajuda en la realització de les tasques escolars, ja sigui de manera telemàtica o presencial.

Els espanyols confien en Paradores, ja que ha estat la primera gran cadena hotelera d’Espanya certificada amb el segell Safe Tourism Certified que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola per complir les màximes garanties higienicosanitàries, que converteix els 98 paradors en espais segurs per a clients i empleats.

Paradores va ser l’única gran cadena hotelera espanyola que va reobrir tots els seus
establiments després de la desescalada l’any passat. La companyia pública sempre ha estat un referent en matèria de qualitat i fiabilitat i, ara més que mai, ha extremat les mesures de neteja i desinfecció a tots els seus establiments.

La cadena hotelera ha estat reconeguda com la marca amb més reputació d’Espanya a 2020 i l’hotelera amb millor reputació del món, essent l’única empresa espanyola que entra el “top” de les 10 marques internacionals amb més reputació, segons Brand Finance,
signatura internacional independent de valoració i estratègia de marques.

La confiança i el suport dels clients nacionals amb Paradores es reflecteixen en què és la marca més recomanada pels qui la consumeixen, segons el V Informe d’Estat de Maduresa de l’Experiència de Client a Espanya, elaborat per l’Associació per al Desenvolupament de l’Experiència de Client (DEC) i la consultora estratègica Bain&Company. El producte/servei de Paradores supera les expectatives dels seus clients i manté amb ells una vinculació emocional per sobre de la mitjana.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -