14.3 C
Amposta

El País destaca un restaurant d’arrossos de Deltebre com un dels millors d’Espanya

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre son un territori amb una gran oferta gastronòmica i això fa que sigui un dels punts forts de l’oferta turística. Una gastronomia de qualitat i de proximitat que és un motor important per l’economia ebrenca. El Comidista del diari El País ha publicat una guia on ha destacat un restaurant de les Terres de l’Ebre, concretament de Deltebre, l’Hotel Restaurant Mas de Prades. Aquest és un restaurant on els arrossos son el seu plat estrella i una de les millors paelles que tenen és la de verdures i bacallà.

Aquest fet contrasta amb una notícia que vam publicar al juliol, ja que un mitjà català, Catalunya Ràdio, en un article d’un dels seus dels programes, no havia fet cap menció a cap restaurant de les Terres de l’Ebre quan va publicar un article on destacava 10 restaurants de “bona cuina catalana”.

En la llista de restaurants que fa El Comidista i que inclou Mas de Prades podem trobar-ne de molt variats i de llocs molt diversos, de la Comunitat de Madrid, d’Aragó, del País Valencià, d’Andalusia o de Guipúscoa.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Padesa posa en quarantena i manté aïllats 293 treballadors de la planta d’Amposta

Padesa manté en quarantena 186 treballadors de la planta d'Amposta i 107 més en aïllament a l'espera de resultats del cribratge que s'ha finalitzat...

Èxode ebrenc als bars i restaurants del Maestrat

L'entrada en vigor del decret del Govern català de tancament de bars i restaurants durant 15 dies ha omplert aquest cap de setmana els...

Més de 60 positius i 180 treballadors confinats pel brot de Padesa d’Amposta, segons CCOO

El brot de covid-19 detectat a l'escorxador de l'empresa Padesa a Amposta suma ja més de 60 positius i manté més de 180 treballadors...

Les noves restriccions empitjoren la “delicada” situació dels sectors de la restauració i el turisme, segons la FEHT

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) lamenta el tancament preventiu durant 15 dies de bars, restaurants, parcs d'atraccions...

La DO Terra Alta reinventa la Fira del Vi a Gandesa per apropar-la a les llars

La Festa del Vi de la Terra Alta a Gandesa es reinventa enguany per poder-se adaptar a la situació pandèmica. La DO manté la...
- Anunci -
- Anunci -