14.3 C
Amposta

Catalunya Ràdio obvia els restaurants de les Terres de l’Ebre

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre compten amb tres restaurants amb estrella Michelin i això fa situar la gastronomia com un dels puntals de l’oferta turística. El nostre territori té molts actius turístics i gastronòmics de qualitat i proximitat i aquests son alguns dels seus motors principals. En un article publicat a la web de Catalunya Ràdio destaquen 10 restaurants on es pot trobar la “bona cuina catalana”, però cap d’ells està situat a les Terres de l’Ebre.

El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro de Xerta, i els restaurants Les Moles i l’Antic Molí, al Montsià, van revalidar a la gala del novembre a Lisboa, l’estrella Michelin que tenen des de 2009, 2013 i 2016, respectivament. Des de l’aterratge d’aquestes distincions al territori, la gastronomia ebrenca ha fet un salt qualitatiu i ha situat el producte de proximitat com estàndard.

Les Moles, com l’Antic Molí i el Torreó de l’Indià, han assolit l’excel·lència de la mà dels productes de proximitat del territori. El xef Jeroni Castells, que pilota la cuina del restaurant les Moles d’Ulldecona, apunta que han apostat per “un ADN propi i una filosofia” que tenen a l’abast. “Perquè estem a un lloc amb un producte excel·lent i molt variat, des del mar fins a la muntanya, des de l’oli fins a l’arròs, des del vi fins al marisc i ens dona moltes possibilitats”, ha destacat. “Això no és ni millor ni pitjor sinó tenir una idea pròpia dels que vols fer i a partir d’aquí posar-li la imaginació i la tècnica i la nostra visió dels que és la gastronomia per oferir una idea pròpia, treballada i amb punts de sorpresa i de divertiment que és el que vol ser Les Moles.”

Les Terres de l’Ebre és un territori molt ric en tots els àmbits turístics i on persones d’arreu del món el visiten cada any per veure tot el que aquesta terra els pot oferir. Un territori molt marcat per la seua gastronomia pròpia de proximitat i els indrets naturals i rurals.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

“Sarabastall i polseguina”, un llibre que explica com va ser la Guerra Civil a Tortosa a partir de 38 testimonis

“Sarabastall i polseguina: testimonis de la Guerra Civil a Tortosa” és el títol del llibre que acaba de publicar Toni Royo Aspa, amb l’objectiu...

Els contactes del brot d’Alcanar han donat negatiu en les proves del coronavirus

Tots els joves d'Alcanar que des de fa dies estan confinats per haver estat en contacte directe amb dos positius per coronavirus han donat...

3.145 infants i joves participaran en 118 activitats de lleure a les Terres de l’Ebre aquest estiu

Les entitats organitzadores de les activitats de lleure a les Terres de l’Ebre han notificat a la Direcció General de Joventut (DGJ) un total de 118 activitats per aquest...

Denuncien una empresa de la Ràpita per realitzar transport marítim sense permís i amb mancances de seguretat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient van inspeccionar el passat dia 4...

Clubs de futbol ebrencs fan públic el seu malestar pel “mercadeig” amb els jugadors

Diversos clubs de futbol de les Terres de l'Ebre consideren que la política que s'està duent a terme en alguns clubs, concretament la Rapitenca,...
- Anunci -
- Anunci -