14.3 C
Amposta

El Leo de Deltebre, el nen amb síndrome d’Usher, ha conegut a Messi

La Fundació Pequeño Deseo va fer possible que el Leo de Deltebre viatgés a París per conèixer el seu ídol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Leo Tomàs, el xiquet de Deltebre afectat per la síndrome d’Usher 1B, ha fet realitat el seu gran somni que era conèixer el geni del futbol Leo Messi. Dues alumnes de l’Institut de Deltebre que cursen l’assignatura Problemàtiques Socials, a part de participar en l’organització de la cursa i venda de polseres solidàries per recaptar fons per l’estudi d’aquesta patologia minoritària que causa ceguesa degenerativa i sordesa en infants, van contactar amb la Fundació “Pequeños Deseos”. Totes dues van explicar el cas del Leo i van demanar si seria possible que el Leo Tomàs, abans de perdre la visió, pogués conèixer el seu ídol Leo Messi.

La fundació ho va consultar, ja que no estaven acostumats a sorpreses d’aquest nivell perquè treballen més en el dia a dia dels nens i nenes hospitalitzats o fan sortides en grup a Disney. Malgrat això, els hi van dir que parlarien amb la direcció. A través d’un contacte de la Fundació París Saint-Germain, ho van aconseguir. Tot va anar sobre rodes i aquest cap de setmana Leo Tomàs coneixia Messi, París i part de la plantilla del París Saint-Germain. A més, tots els jugadors li van signar una samarreta durant els entrenaments.

La Fundació “Pequeño Deseo” va trucar a Leo per organitzar-ho tot amb un petit engany, dient-li que li volien fer una entrevista i saber quin seria el seu màxim desig a la vida: ell va dir visitar París per conèixer a Messi i veure la Torre Eiffel. Tot plegat, un esforç conjunt de molta gent, alumnes de Deltebre, família, fundacions… per demostrar que, a vegades, els somnis es compleixen.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -