14.3 C
Amposta

La família d’un nen d’11 anys de Deltebre demana ajuda perquè no es quedi cec

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Leo Tomàs Parra és un nen d’11 anys de Deltebre. El Leo va néixer amb sordesa bilateral profunda i li van posar el primer implant coclear quan tenia un any a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Van ser uns moments molt durs per a la família, ja que no hi havia antecedents familiars amb sordera i l’embaràs va succeir amb normalitat. Des de llavors fins a l’actualitat hi ha hagut un treball conjunt amb logopedes, centre educatiu, CREDA i la família. Gràcies a tot aquest treball el Leo s’expressa amb normalitat.

Malgrat tot, a l’estiu del 2019, als 8 anys, el Leo va expressar durant unes vacances que sofria algun problema de vista i els professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu van detectar-li, el 10 d’octubre de 2019, la síndrome d’Usher 1B, una malaltia que no té cura. El gener del 2020 li van posar el segon implant coclear.

Segons diu la família, el Leo és un nen ple de vida i no s’imaginen el dia que se li apaguin els ulls i es quedi en la foscor. A hores d’ara, gràcies a viure a Deltebre, el Leo té la llibertat de poder quedar amb els seus amics, jugar i anar amb bicicleta i patinet. A més, li encanta fer publicacions a les xarxes socials i té un canal de YouTube.

La seua mare demana ajuda a través d’Instagram. Demana que es comparteixi la publicació perquè es doni a conèixer la història del seu fill i també demana donacions per a la recerca de la cura de la síndrome d’Usher, a través de l’organització Save Sight Now. Podeu trobar més informació sobre la malaltia aquí.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -