14.3 C
Amposta

El grup tortosí Elma presenta “Un Paso Más”, el seu primer disc

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup tortosí Elma, format per Robert Pujol i Fran Subirats, van presentar el passat divendres dia 24 de novembre “Un paso Más”, el seu primer disc, un àlbum de set cançons en format EP (Extended Play). Ho van fer amb un concert a la Sala Arts de Tortosa van oferir els set temes que configuren el treball, cinc ja coneguts i amb videoclip propi com “Tal Vez”, “Un paso más”, “Lo que vivimos”, “El viaje” i “Y Qué más da”, i dos de nous, “Mi pròpia canción” i “Pequeños pasos”. Es tracta de la recopilació de cinc temes que han anat sortint darrerament, també en videoclip, i dos que van estrenar per primer cop en públic.

El treball està produït per Iker Arranz, productor, entre d’altres de Dvicio i Los Chichos, i manté l’essència d’Elma, amb un estil pop i rumba-pop. Robert Pujol, intèrpret i compositor d’Elma, descriu en les cançons les seues pròpies experiències, des de la incertesa fins a la maduresa a través de la seua progressió artística. Per Pujol el disc significa un pas més en la seua carrera “i amb els ritmes aflamencats que són tan característics d’Elma volem transmetre missatges molt concrets i especials de les nostres pròpies vides”. El cantant d’Elma explica que un dels temes nous, “Mi propia canción “, un tema pop amb sonoritat BSO,”parla de la superació personal i del moment en què els somnis es fan realitat”. El fet que llistes editorials com “Flamenco pop”” o “Nou pop” hagin recollit els seus darrers treballs és segons Pujol una bona referència per pensar “que estem pel bon camí”.

Robert Pujol va visitar el “De Bon Matí” d’Imagina Ràdio el divendres passat per parlar-nos de la presentació del seu primer EP:

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -