14.3 C
Amposta

El govern espanyol modifica les condicions dels abonaments gratuïts de Mitja Distància

L'operadora sancionarà als usuaris que reserven plaça i després no viatgen

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Ministeri de Transports modificarà a partir d’aquest dimecres les condicions dels abonaments gratuïts de Mitja Distància, després que hagi detectat que alguns usuaris reserven plaça però no viatgen. En concret, Renfe ha detallat que confiscarà la fiança i anul·larà els abonaments a les persones que, almenys en tres ocasions, no cancel·lin la reserva amb dues hores d’antelació si finalment no agafen el tren. Els usuaris sancionats no podran sol·licitar l’abonament de nou fins a al cap de 30 dies. Així mateix, les noves condicions que entraran en vigor aquest dimecres també limiten a un màxim de quatre viatges diaris per abonament i no permetran reservar plaça en trens amb el mateix origen i destí en un període de temps concret.

Renfe ha detallat que enviarà un avís als usuaris que utilitzen de manera irregular els abonaments abans que se’ls retiri. Les noves condicions tenen per objectiu promoure el bon ús dels abonaments.

Així mateix, per tal de garantir el bon funcionament dels trens amb major demanda, l’operadora ha explicat que en els combois sense plaça reservada establirà un nombre màxim de places de peu. A partir de l’1 de gener el Ministeri de Transports també ha detallat que llençarà un abonament específic pels menors d’edat.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -