14.3 C
Amposta

El GALP Mar de l’Ebre convoca un concurs de fotografia per reivindicar els actius del mar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Grup d’Acció Local de les Terres de l’Ebre (GALP Mar de l’Ebre) ha obert la convocatòria d’un Concurs de Fotografia per reivindicar els actius de la mar des de diverses perspectives. Hi haurà quatre categories: pesca, aqüicultura, restauració i paisatge. El gerent del GALP, Joan Alginet, ha expressat que “amb aquesta acció pretenem implicar a la ciutadania per revaloritzar amb imatges, els actius que té la Mar de l’Ebre”.

Les obres es podran presentar entre aquest dilluns dia 20 de setembre fins el dia 20 d’octubre, tots dos inclosos. La decisió del jurat es produirà el 22 d’octubre i serà comunicat expressament per l’organització als premiats. De la mateixa manera, el GALP Mar de l’Ebre difondrà aquesta informació als mitjans de comunicació i a través de la pàgina web, entre altres.

El jurat estarà format per fotògrafs de reconegut prestigi i dos representants del GALP Mar de l’Ebre, que atenent criteris de creativitat i qualitat tècnica, seleccionarà 10 fotografies finalistes per a una exposició en aquesta disciplina, de les quals seran seleccionades les fotografies premiades. Les bases del concurs es poden consultar al web del GALP mardelebre.cat.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -