14.3 C
Amposta

El cuiner d’Ulldecona Vicent Guimerà protagonista al CDO

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

El Centre de Desenvolupament de l’Oli (CDO), gestionat per l’Ajuntament de Reus en conveni amb la Diputació de Tarragona, organitza el dimecres 29 de maig al matí un maridatge gastronòmic amb l’objectiu de promocionar els olis d’oliva verge extra guardonats als Premis CDO 2018. L’acte, que tindrà lloc al Centre d’Art Cal Massó, s’adreça a periodistes, crítics gastronòmics i professionals de l’hostaleria i la salut, i pretén ser un espai de debat entre productors, cuiners, comunicadors i professionals.

 En el marc de la jornada, el cuiner Vicent Guimerà, del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, reconegut amb una Estrella Michelin, oferirà una demostració de cuina en directe en què maridarà l’oli d’oliva verge extra del territori amb productes de proximitat.

 Els Premis CDO s’organitzen anualment des de l’any 2006 per escollir la millor varietat d’oli d’oliva verge extra fruitat verd amarg, verd dolç i madur de les cooperatives i molins de les denominacions d’origen protegides (DOP) Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta. Els primers premis de l’edició 2018 van ser la Cooperativa Falset-Marçà (Premi oli fruitat verd amarg), Unió Origen SCCL-Molí Terra Alta (Premi oli fruitat verd dolç), i Olis Solé de Mont-roig del Camp (Premi oli fruitat madur).

 El Centre de Desenvolupament de l’Oli va néixer, l’any 1998 amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor la tasca dels productors d’oli d’oliva verge extra del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

A judici per la mort d’un home a qui havia deixat en coma d’un cop de puny a Tortosa

La fiscalia demana 12 anys de presó per a un jove acusat de la mort d'un home a qui va deixar en coma d'un...

Catorze companyies participaran en la 7a edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta

L'Ajuntament d'Amposta ha apostat per mantenir la 7a edició del Festival Internacional de Teatre i Circ, adaptant-lo a les mesures de seguretat sanitàries. El...

Aprovada la limitació a sis persones de les reunions socials per reduir els contagis de Covid-19

El comitè de direcció del Pla Procicat a proposta del comitè tècnic, ha aprovat aquest dimecres al matí la proposta dels Departaments de Salut...

Fornós: “La resolució servirà per impulsar el Pla director de Mobilitat de les Terres de l’Ebre”

La comissió de Territori del Parlament ha aprovat, arran d’una proposta de transacció presentada per la diputada republicana Irene Fornós; “instar al Govern que...

El PDeCAT reclama al govern espanyol que els nous trens Barcelona-València s’aturin a l’Ebre

Ferran Bel, secretari d'organització del Partit Demòcrata i diputat al Congrés per Junts per Catalunya, segueix portant i defensant les reivindicacions de les Terres...
- Anunci -
- Anunci -