14.3 C
Amposta

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre celebra l’Assemblea General

En la sessió es va projectar el vídeo titulat "solitud invisible", creat pel projecte 'Envelliment de Quilòmetre Zero' amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania de la comarca sobre la solitud no volguda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dimarts, 27 de febrer, va tenir lloc la sessió ordinària de l’Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre, presidida pel president del Consell Comarcal, Francesc Barbero, i la consellera de l’Àrea de Ciutadania, Blanca López. Aquesta és un òrgan consultor i de participació format per les associacions de jubilats i pensionistes de la comarca.

En la sessió es va presentar el vídeo de la “solitud invisible” que es farà públic a la població en les pròximes setmanes. Aquest vídeo ha estat creat pel projecte Envelliment de Quilòmetre Zero amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania de la comarca sobre la solitud no volguda. Aquest projecte ha agrupat les propostes recollides durant les sessions realitzades en diferents pobles de la Ribera d’Ebre, en les quals van participar diversos agents socials implicats en la comunitat.

Durant la sessió del passat dimarts també es va parlar de la pròxima edició de la Festa de l’Avi/Àvia Comarcal, destacant l’èxit de l’edició de l’any passat i aportant propostes de millora per a l’edició d’enguany. A més, es va realitzar un repàs general de les diferents actuacions portades a terme pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en matèria d’envelliment, informant sobre les accions i propostes que s’han dut a terme durant aquest any. Finalment, es va informar que el 9è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, que es convoca cada cinc anys, està previst que se celebri a finals d’any. El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre tindrà l’oportunitat de participar en la fase prèvia de treball i, posteriorment, assistir al congrés.

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre és un òrgan sectorial de participació de caràcter consultor, integrat per les associacions de jubilats, jubilades i pensionistes de la comarca, o altres persones representades degudament nomenades pels ajuntaments en el cas d’inexistència d’associacions degudament constituïdes al municipi corresponent. Aquest òrgan té com a objectiu promoure l’associacionisme de la gent gran i la seva participació en la comunitat, així com coordinar totes les iniciatives comunes que es realitzin sobre aquesta matèria.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -