14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 19 persones en situació d’atur dins del programa ‘Treball i Formació’ 2024

Enguany com a novetat, s'oferirà una plaça per al col·lectiu TRANS, obert a persones trans que estiguin en situació d’atur

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Montsià ha anunciat la contractació de dinou persones en situació d’atur en el marc del programa ‘Treball i Formació‘ per a l’any 2024. Aquesta iniciativa, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, proporcionarà oportunitats d’ocupació a jornada completa durant dotze mesos.

El president del Consell Comarcal del Montsià, Sergi Guimerà ha explicat que, si l’Ajuntament queda satisfet amb el rendiment del treballador durant aquests 12 mesos, es podria oferir a aquest una posició més permanent.

Les places disponibles s’adrecen a diferents col·lectius:

Dos places per al col·lectiu PRGC, destinat a persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) que reben la renda garantida de ciutadania o que l’han sol·licitat en els sis mesos anteriors.

  • Peó de brigada a Sant Jaume d’Enveja (Núm. oferta: 09 2024 14992).
  • Neteja viària a la Ràpita (Núm. oferta: 09 2024 14998).

Set places per al col·lectiu PANP, obert a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada i no perceptores de prestació per desocupació.

  • Neteja viària a Alcanar (Núm. oferta: 09 2024 15013).
  • Peó de brigada a Santa Bàrbara, Mas de Barberans, la Galera, Masdenverge, Freginals i per al Consell Comarcal (Núm. oferta: 09 2024 15005).

Tres places per al col·lectiu DONA, adreçat a dones en situació d’atur, especialment aquelles que han patit violència masclista o que es troben en situació d’atur de llarga durada

  • Auxiliar d’informació a la Sénia, Santa Bàrbara i per al Consell Comarcal (Núm. oferta: 09 2024 15002).

I, enguany com a novetat, Guimerà anuncia que s’ofereix una plaça per al col·lectiu TRANS, obert a persones trans que estiguin en situació d’atur i que puguin acreditar aquesta condició amb una Declaració Responsable.

  • Neteja d’edificis públics per al Consell Comarcal (Núm. oferta: 09 2024 15014).

A més, del col·lectiu MG52 hi ha sis places, de les quals, 1 de neteja viària a Godall, 1 d’auxiliar d’informació a Masdenverge i 4 de neteja d’edificis públics a Ulldecona, el Mas de Barberans, la Galera i Freginals. En aquest col·lectiu poden participar les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO). Aquestes places seran cobertes per sistema de selecció propi de persones derivades pels serveis especialitzats.

Les persones interessades poden inscriure’s a les ofertes trucant al Servei d’Ocupació de Catalunya al 900 800 046 i indicant el codi d’oferta corresponent. El termini d’inscripció és del 17 al 21 de juny de 2024.

El procés selectiu es durà a terme el setembre de 2024, i els candidats seran contactats de manera telemàtica o telefònica. Tota la informació relacionada amb aquest programa es publicarà al tauler d’edictes del Consell Comarcal del Montsià.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -