14.3 C
Amposta

El Club Nàutic Flix tindrà una nova embarcació i una nova seu gràcies a dos convenis amb l’ajuntament

El consistori tira endavant els convenis pel fet que es tracta d'un esport en ple auge al municipi, que cada cop compta amb més membres i equips de competició i que és considerat un dels clubs de rem més ben posicionats de tot Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Club Nàutic Flix adquirirà un nou batel i disposarà d’una nova seu social gràcies a la signatura de dos convenis amb l’Ajuntament de Flix. La signatura entre la junta del Club Nàutic i el consistori es va formalitzar el dijous dia 28 d’abril. El cost de la compra del batel amb els rems ascendeix a un total de 10.380 euros.

L’Ajuntament de Flix explica que la decisió de donar suport econòmic a aquesta actuació va venir propiciada pel fet que es tracta d’un esport en ple auge al poble, que cada cop compta amb més membres i equips de competició i que està considerat un dels clubs de rem més ben posicionats de tot Catalunya.

La nova seu social estarà ubicada a l’edifici de l’Escorxador per la necessitat d’adquirir més espai per emmagatzemar embarcacions. Després de valorar els possibles edificis, des del consistori es va considerar que l’Escorxador podia ser un espai adient per la seua gran capacitat i donat que des de fa uns anys ja es trobava en desús. No obstant això, per tal de poder cobrir les necessitades de l’entitat, s’han hagut de dur a terme unes obres d’adequació de l’edifici que han suposat un cost de 8.165,74 euros.

Malgrat tot, el club continuarà mantenint la nau situada a la vora del riu per guardar algunes de les embarcacions i traslladaran la seu social i el gimnàs a l’edifici de l’Escorxador. El regidor d’esports, Caco Casals, celebra les actuacions i apunta que “estem molt satisfets de poder recolzar un dels clubs amb més tirada de Catalunya com és el Club Nàutic Flix”.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -