14.3 C
Amposta

Detectat un brot de 7 positius a l’Hospital Comarcal d’Amposta

L'Hospital Comarcal d'Amposta acumula 7 positius en total, 5 pacients i 2 treballadors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Detectat un brot de Covid-19 a l’Hospital d’Amposta arran de la detecció de 4 positius. Amb aquests ja són 7 els positius detectats al centre, 5 pacients i 2 treballadors. No se sap del cert si aquests 4 estan relacionats amb els altres 3 però en situar-se tots 7 dins del mateix centre hospitalari es considera que tots formen part del mateix brot.

Aquest dimecres, dia 21, sis pacients dels 51 ingressats entre la segona i la tercera planta de l’Hospital van fer febre. Seguint el protocol establert, se’ls hi van realitzar proves PCR, quatre de les quals van donar positives. Avui l’Hospital realitzarà proves PCR a la resta de pacients ingressats així com tots els professionals de la segona i la tercera planta. Els resultats es preveuen tenir entre diumenge i dilluns.

Mentre no arribin i no es disposi de la fotografia real de la situació, l’Hospital ha suspès els ingressos de pacients negatius en covid (sí que es poden ingressar, a la planta covid, pacients positius que ho requereixin) i també totes les intervencions quirúrgiques que suposin ingrés a planta (sí que continuarà fent intervencions que no requereixin hospitalització). Un cop es tinguin els resultats del cribratge, l’Hospital, juntament amb Salut, establiran quines mesures exactes s’han d’implementar.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -