14.3 C
Amposta

Des de l’1 de juliol, a les Terres de l’Ebre s’han datat 26 positius de coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest dissabte, 11 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 368 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, 20 dels quals s’han detectat a les residències. Ahir, Salut va informar de 358 casos de coronavirus acumulats a l’Ebre, per tant, en un dia han augmentat en 10.

Salut data l’últim cas d’aquest dimecres, 8 de juliol, i en tan sols deu dies que portem del mes de juliol s’han datat vint-i-sis positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre. El Departament de Salut en tot el mes de juny en data sis i en tot el de maig dotze.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 358 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 66 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 287, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.183 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 44. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 129 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 20 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 45 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -