14.3 C
Amposta

[ÀUDIO] Deltebre promou hàbits saludables amb la Setmana de la Salut i iniciatives inclusives

Programa d'activitats diverses i instal·lació de pictogrames en comerços locals marquen una setmana dedicada al benestar comunitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des d’aquest dimarts 2 d’abril, i fins al divendres 5 d’abril, Deltebre es transforma en un escenari de promoció de la salut amb una programació completa. Amb un enfocament integral, les activitats s’adrecen tant a la població general com als més petits dels centres educatius de primària, fomentant els hàbits saludables i el benestar físic i mental.

Destacant la diversitat d’opcions, es realitzaran un total de 8 activitats, tres d’elles obertes al públic en general. Això inclou una sessió de ioga a l’aire lliure i una caminada saludable, organitzades per AFIDE i ADAS, respectivament. D’altra banda, el taller “Emociona’t”, impartit per Saida Casanova, brindarà l’oportunitat de conèixer i validar les emocions de manera respectuosa.

Les activitats específiques, centrades en temes com la nutrició, l’atenció sexual i reproductiva, i les emocions, tindran lloc a les escoles de l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel, i seran conduïdes per professionals del centre d’atenció primària de Deltebre. Paral·lelament, la Creu Roja de Deltebre oferirà un taller de Cures Bàsiques, ampliant el coneixement comunitari en matèria de salut.

La regidora d’Infància, Benestar i Gent Gran, Vicky Albiol, ha expressat el seu reconeixement a les entitats i professionals involucrats, subratllant que “amb la Setmana de la Salut volem proporcionar recursos, formació i informació útil per millorar la qualitat de vida de la comunitat”.

Coincidint amb la Setmana de la Salut, el divendres es constituirà el Consell Municipal de la Salut, amb l’objectiu de crear un espai de participació i debat sobre temes de salut a la localitat.

En una iniciativa relacionada amb la inclusió, l’Ajuntament de Deltebre, juntament amb FECOTUR, instal·larà 109 pictogrames en comerços locals, coincidint amb el Dia Mundial de l’Autisme. Aquesta acció reafirma el compromís de Deltebre amb la inclusió i l’accessibilitat per a tothom.

Aprofitant el Dia Mundial de l’Activitat Física el dissabte 6 d’abril, Deltebre acollirà una nova edició del Triatló de Deltebre, una iniciativa que promou la participació comunitària i l’estil de vida actiu.

Per obtenir més informació sobre la programació completa de la Setmana de la Salut, es pot consultar el lloc web de l’Ajuntament de Deltebre: www.deltebre.cat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -