14.3 C
Amposta

El Xou Petit del CP Tona, liderat per l’ampostina Zaida Ardit, es proclamen subcampiones d’Espanya [ÀUDIO]

El Xou Petit CP Tona ha guanyat dos títols consecutius de campions del món i participaran de nou aquest any, després d'aconseguir la medalla de plata al campionat d'Espanya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Palacio de los Deportes de Santander va ser l’epicentre del patinatge durant els dies 24 i 25 de març, en una nova edició del Campionat d’Espanya de Grups Xous. Entre els 18 grups participants, el grup Xou Petit del CP Tona, entrenat per l’ampostina Zaida Ardit, va destacar amb una brillant actuació que els va valer la medalla de plata.

L’ampostina Zaida Ardit, una figura amb una llarga trajectòria patinadora amb el Club Patí l’Aldea i també amb l’experiència de competir contra el Tona en el passat, va fer un gir a la seva carrera quan va decidir penjar els patins. Va ser en aquell moment, quan va rebre una trucada de Pere Marsinyach, entrenador i coreògraf del Xou de Tona, que li va oferir un lloc a l’equip tècnic. Des d’aleshores, Ardit és l’entrenadora del Xou Petit del CP Tona, equip amb el qual han guanyat el títol de campions del món durant dos anys consecutius i en què tornaran a participar aquest any, gràcies a la medalla de plata en el campionat d’Espanya.

Zaida Ardit, entrenadora del Xou Petit CP Tona

L’entrenadora ampostina ens explica molt satisfeta que un dels grans pilars d’aquest èxit és la destacada participació de Pere Marsinyach com a patinador, tècnic i coreògraf, que, al seu costat, formen un tàndem excepcional. Amb dos títols consecutius de Campió del Món, Marsinyach manté un alt nivell de rendiment, com demostra el seu destacat resultat en aquesta temporada.

Aida Zardit i Pere Marsinyach amb les medalles de plata al Campionat d’Espanya

El programa Eternal Data, presentat pel grup tonenc, va captivar l’atenció del públic i els jutges amb una execució que vorejava la perfecció. Caracteritzat per una excepcional qualitat tècnica i artística, el grup va desplegar creuaments, elevacions i altres elements de gran dificultat amb una velocitat impressionant. El segell distintiu d’aquest equip sol ser la coreografia i una excel·lent coordinació de grup.

Tot i que van quedar segons amb una puntuació de 41,07 punts, només lleugerament per darrere del primer classificat, l’AS Cunit amb 44,25 punts, el CP Tona demostra estar en la cresta de l’ona i amb grans perspectives per al futur.

L’equip Xou Petit del CPA Tona

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -